Bitcoin-nieuws vandaag – Krantenkoppen voor 28 juni

Bitcoin breekt onder een belangrijk ondersteuningsniveau
BTC vormde een nieuw maandelijks dieptepunt en begint een scherp herstel
Bitcoin moet meer dan 9.300 dollar breken om terug te keren naar de bullish zone.

Bitcoin News Today – Bitcoin begon onlangs aan een scherpe downtrend nadat het zich onder het $9.500 supportniveau ten opzichte van de USD had gestort. De grootste digitale valuta ter wereld per marktkapitalisatie verandert momenteel van hand tot hand in de $9k-zone en de kans is groot dat deze naar het $8.800 ondersteuningsniveau stort.

Bitcoin breekt onder de belangrijkste ondersteuning als Crypto Market Turn Bearish

De afgelopen week begon de digitale referentievaluta aan een grote neerwaartse trend nadat deze onder het belangrijke $9.500 steunniveau ten opzichte van de USD brak. De digitale munt vergaarde bearish tractie en stortte zich onder de $9.300 steunmark en het 100 eenvoudige voortschrijdende gemiddelde. Deze beweging maakte de weg vrij voor meer verliezen en de prijs van de digitale munt dook onder de $9k steunmark.

Bitcoin Profit vormde een nieuwe maandelijkse lo dicht bij de $8.813 mark en de prijs van de digitale valuta is momenteel hoger aan het corrigeren. Aan de andere kant is de onmiddellijke horde voor de digitale valuta dicht bij de $9.000 en $9.040 niveaus. Het 23,6 procent Fibonacci retracement niveau van de vorige schommeling van het hoge van $9.778 naar het lage van $8.813 ligt dicht bij de $9.040 mark.

Belangrijker is dat er een kritische, bearish trendline ontstaat met een horde dicht bij de $9.100 op de 4-uursgrafiek van het BTC/USD trading pair. Als de koers van de digitale valuta de horde van de trendlijn breekt, zou deze hoger kunnen blijven schommelen in de richting van het grote $9.300 hordepunt. Het 100-gemiddelde wacht ook dicht bij het $9.300-hindernispunt.

Vandaar dat de kans groot is dat de stieren verschillende hindernissen moeten nemen in de buurt van de $9.100 en $9.300 mark. Om terug te keren naar de positieve zone moet Bitcoin meer dan $9.300 en het 100voudig voortschrijdend gemiddelde betalen.

Kunnen Bitcoin-stieren verdere verliezen voorkomen?

Bitcoin bevindt zich op dit moment op een kritieke positie. Bijna alle digitale topvaluta’s in de markt staan diep in het rood, waarbij Bitcoin ongeveer 3 procent van zijn waarde verloor in de afgelopen vierentwintig uur. De harde vorken, Bitcoin Cash (BCH) en Bitcoin SV zijn zelfs met respectievelijk 5 en 8 procent gedaald. Bitcoin worstelt momenteel met de $9.000, en als het er niet in slaagt om de $9.100 en $9.300 hindernissen te overwinnen, is de kans groot dat het meer verliezen zal lijden.

De onmiddellijke steun voor de digitale munt ligt dicht bij de $8.813 en $8.800 mark. Als de digitale munt breekt onder de $8.800 ondersteuningsteken, kan het de weg vrijmaken voor meer neerwaartse bewegingen. Als dat gebeurt, zullen de beren de prijs van de digitale valuta waarschijnlijk op korte termijn naar de $8.500 mark duwen.