CNBCs “Mad Money” -vert Jim Cramer kjøper endelig Bitcoin

Bitcoin har falt i løpet av de siste ukene, men kryptovalutaen fortsetter å få vanlig trekkraft. Dette ble tydeliggjort nylig da Anthony Pompliano, en tidligere Facebook-teamleder og Bitcoin-investor, klarte å sikre seg en podcast med Jim Cramer.

Cramer er en av de mest kjente personene i finansielle medier, og er vert for det berømte programmet „Mad Money“ på CNBC. Cramer har tidligere nevnt BTC og kryptokurver, men i dag avslørte han angivelig at han vil kjøpe noen av de ledende kryptovalutaene.

Relatert lesing: Her er hvorfor denne Crypto CEO mener BTC snart treffer $ 15.000

Jim Cramer kjøper endelig Bitcoin

I følge Pompliano overbeviste han nettopp „Jim Cramer om å kjøpe Bitcoin.“

14 BTC og 95 000 gratisspinn for hver spiller, bare i mBitcasino’s Exotic Crypto Paradise! Leke nå!

Detaljene i intervjuet er ikke ute ennå, men Pompliano bemerket i sine svar at finansanalytikeren og investoren „forstår fordelen med Bitcoin bedre enn de fleste.“

Cramers kommentarer kommer et år etter at han var åpenbart nølende med å kjøpe Bitcoin.

Som svar på en tilhenger som spurte om han synes det er logisk å ha 60% av sin formue i aksjer og 40% i BTC, skrev Cramer:

“Galne penger til bitcoin? Hmmm .. ikke i tankene. men igjen, det er DINE gale penger, så du må gjøre det du synes er riktig. ”

Disse kommentarene kommer imidlertid også etter at han uttalte at Bitcoin kunne nå $ 1 million i 2017. Han angivelig sa på Squawk on the Street, ”viser et annet CNBC-show at kryptovalutaen hadde rom for å samle seg eksponentielt til oppsiden på grunn av sin desentraliserte natur.

Beslektet lesing: Disse 3 trendene foreslår at BTC er klar til å sprette etter $ 1000 dråpe
Ikke den eneste Wall Street Vet som kjøper BTC
Cramer er langt fra den eneste Wall Street-veteranen som investerer i Bitcoin.

Raoul Pal, grunnleggeren av Real Vision og tidligere leder av Goldman Sachs ‚hedgefondssalg, sa nylig at han har mer enn 50% av sin portefølje i Bitcoin.

Dette kommer kort tid etter at han mente at nylige kommentarer fra Federal Reserve indikerer at Bitcoin er grunnlagt til å vokse i fremtiden:

“De fleste forstår ikke sistnevnte, men er ganske enkelt sagt, Powell har vist at det er null toleranse for deflasjon, slik at de vil gjøre NOE for å stoppe det, og det er bra for de to vanskeligste eiendelene – gull og bitcoin. Powell ØNSKER inflasjon. Jeg tror ikke han får ekte etterspørsel, men inflasjon, men han vil få fiat-devaluering, sammen med de andre sentralbankene som alle har samme oppdrag. „

Pal har selskap av Paul Tudor Jones, Bill Miller og mange andre som fremtredende Wall Street-okser som er bullish på BTC.